E-commerce

El e-commerce (Electronic commerce) o comerç electrònic és un sistema de compra i venda de productes i/o serveis on els pagaments són gestionats a través d’Internet.

En 2020, el comerç electrònic va créixer en massa. Un 53% de la població mundial cerca un producte en Internet. Existeixen molts avantatges en les vendes en línia:

principios interactivos ecommerce

Segur que hauràs sentit que l’e-commerce és el futur de qualsevol negoci, però ja no és així, perquè és el present. Si vols que la teva empresa creixi, has de tenir el teu negoci a Internet.

A què estàs esperant per a obrir una botiga en línia?

Crear botiga en línia

Tenir la teva pròpia botiga en línia fa que el teu mercat vagi més enllà d’on tens situada la botiga física i si no la tens, no és necessari gràcies a Internet.

No perdis l’oportunitat de fer créixer exponencialment la imatge de la teva marca i amb això, el nombre de clients potencials.

Si la teva competència i els teus clients ja estan en la xarxa, a què estàs esperant per a crear la teva botiga en línia?

No ho dubtis més i forma part de la transformació digital. A Principios Interactivos tenim la solució. Disposem d’un equip de professionals que realitzaran un estudi de mercat previ per a saber la teva competència directa i el tipus de negoci que necessites per a dur-lo a terme. Una vegada fet, ens encarreguem de tot el desenvolupament de principi a fi.

Vols muntar una botiga en línia i no saps com?

montar tienda online
prestashop woocommerce shopify

PrestaShop / WooCommerce / Shopify

Hi ha diversos CMS (Content Management System o Sistema de gestió de contingut) que et permeten crear la teva botiga en línia gràcies al programari o aplicació que utilitza una base de dades per a poder gestionar tot el contingut d’un lloc web.

No saps quina plataforma necessites per a obrir una botiga en línia?

No te preocupes, nosotros te asesoramos en todo momento en función de tus necesidades. Gracias a las diferentes herramientas disponibles como pueden ser PrestaShop, WooCommerce, Shopify u otras, podemos crear tu tienda online a medida.

No et preocupis, nosaltres t’assessorem en tot moment en funció de les teves necessitats. Gràcies a les diferents eines disponibles com poden ser PrestaShop, WooCommerce, Shopify o altres, podem crear la teva botiga en línia a mida.

Passarel·la de pagament

Una passarel·la de pagament virtual és un portal que connecta un compte bancari amb el processador de pagaments corresponent. Transmet la informació de la transacció a través de serveis de pagament web. Els e-commerce necessiten una passarel·la de pagament ja que garanteix la seguretat dels pagaments i protegeix les dades sensibles (dades de la targeta de crèdit, identificació) dels clients.

Mejores pasarelas de pago para tu comercio electrónico:

pasarela de pago

Com triar la millor passarel·la de pagament?

Que no sigui un impediment. Nosaltres fem un estudi previ del teu mercat i t’assessorem les que més s’adaptin al teu negoci.